Pe partea de service, firma noastra va sta la dispozitie cu personal calificat pentru a va rezolva in timp cat mai scurt problemele tehnice aparute. Ne puteti contacta si aduce echipamentul defect la noi, iar noi vom asigura echipamentului dumneavoastra functionarea in cele mai bune conditii.

Prin intermediul departamentului de service asiguram reparatii si service calculatoare pentru orice tip de echipament. Oferim depanari hardware, prin identificarea si inlocuirea piesei defecte, si depanari software, prin instalalarea si configurarea soft-urilor aferente.

In cazul persoanelor juridice, avem un sistem foarte benefic pentru compania dumneavoastra, doarece se poate incheia un contract de service prin care veti avea asigurata mentenanta echipamentelor dumneavoastra la preturi minime. In urma semnarii unui astfel de contract, firma noastra va sta la dispozitie oricand intampinati o problema, fara a percepe costuri pentru deplasare sau manopera. Suma lunara a contractului va fi stabilita in functie de numarul echipamentelor incluse in contract si se va achita la sfarsitul fiecarei luni.

Astfel, veti beneficia de asistenta de specialitate continua, la costuri cat mai mici si nu veti fi nevoiti sa angajati personal suplimentar pentru acest segment.


Servicii

● Depanare calculatoare, laptopuri, tablete, monitoare, copiatoare, imprimante si curatare completa de praf a echipamentelor.

● Devirusare, instalare software, recuperare date.

● Proiectare, instalare si configurare retele de calculatoare.

● Service si mentenanta continua pentru persoanele juridice aflate sub contract cu firma noastra.

● Reincarcare cartuse cerneala si laser.

● Comercializare licente.

● Servicii de web design.

service calculatoare campina, busteni

Ai nevoie de ajutor ? Contacteaza-ne chiar acum !

Contact